U selecteerde:
Chiptuning
>>
BMW

BMW chiptuning

Uw BMW laten chippen, is waarschijnlijk uw beste investering voor een betere rijervaring. De chiptuning zorgt ervoor dat uw BMW meer vermogen krijgt en bij eenzelfde rijstijl bespaart u gegarandeerd brandstof. Terwijl een zwaarder motortype al snel 2 tot 3.000 euro extra kost, is de prijs voor een chiptuning van uw BMW een pak interessanter.

Welke BMW wilt u laten chiptunen?

voordelen van BMW chiptuning

Verbeter de ervaring van uw BMW

Nog betere rijbeleving van uw BMW

Meer vermogen voor uw BMW

Indrukwekkende vermogenstoename voor uw BMW

Chiptuning is goedkoper dan een zwaardere motor

Goedkoper dan hoger standaard motortype

Chiptuning zorgt voor een snellere BMW

Meer vermogen dan hoger standaard motortype

Brandstofbesparing bij uw BMW door chiptuning

Interessante brandstof-besparing (tot 9%)

Een veiliger rijgedrag

Veiliger rijgedrag bij verstandig gebruik

Chiptuning op maat voor uw BMW

Individuele chiptuning van uw BMW

Chiptuning van uw BMW

BMW is als premiummerk gekend voor zijn indrukwekkend sportieve rijeigenschappen en hoogstaande afwerking. Door uw BMW te laten chippen, verhoogt u niet alleen het vermogen van uw wagen maar ook de karakteristieke rijbeleving. De chiptuning zorgt ervoor dat u zich nog wendbaarder door het verkeer kan bewegen.BMW chiptuning is erg interessant voor de BMW-motoren met een vermogen zoals de 16d of 14i. Door een kwaliteitsvolle chiptuning hebben deze wagens na de tuning vaak meer vermogen dan bijvoorbeeld de standaard 20d of 20i. Hierdoor krijgt de BMW een verbeterde rijervaring waarbij het minder vaak nodig om vol gas te geven bij een inhaalactie of een ander manoeuvre op de weg. De chiptuning geeft door de vermogenstoename niet alleen de mogelijkheid om sneller te zijn maar resulteert vaak ook in een lager brandstofverbruik Naast de meest gekozen BMW-motoren (16d – 20d) is er natuurlijk ook bruter geweld. Dat start bij de 25d’s & 28i’s en gaat door tot de 50d’s, 60i’s en M-reeksen. Aangezien deze modellen binnen hun reeks al een hoog vermogen hebben, is een chiptuning de beste manier om nog een stapje verder te gaan. Omdat de ingebouwde constructeurmarge altijd procentueel is, levert dit vaak indrukwekkende vermogenstoenames. Een vermogensstijging van 60pk en 100Nm is hier dan ook niet vreemd.
Mogelijkheden BMW chiptuning bij Hamofa Performance
Uw BMW laten chippen door dé professionele BMW chiptuner van Hamofa Performance geeft uw auto gegarandeerd de chiptuning die u zoekt. We bieden 4 verschillende keuzes om uw auto te chippen.
Basis chiptuning van uw voertuig voor een beperkte vermogenswinst

Basis chiptuning

Wilt u graag meer vermogen zonder enig risico? Onze basistuning is de meest betrouwbare chiptuning. We verhogen het vermogen en koppel binnen veilige grenzen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra slijtage. Hierbij krijgt u garantie op de chiptuning.
Extreme chiptuning van uw voertuig voor maximaal vermogen

Extreme chiptuning

Door de groeiende vraag naar een zo hoog mogelijke vermogenstoename voeren wij de extreme chiptuning uit. Deze software aanpassing haalt het maximale uit de standaard onderdelen van uw wagen. Het gevolg van deze chiptuning is een ruime toename van pk en Nm.
ecologische chiptuning voor een lager verbruik

ECO chiptuning

Als brandstofbesparing uw prioriteit is, kiest u best voor een ECO chiptuning. Hierbij verhogen we zowel het vermogen als koppel met de focus op een maximale besparing. Hierdoor verlaagt deze chiptuning uw brandstofverbruik en uitstoot zo ver mogelijk.
Chiptuning van uw voertuig met een externe ECU of powerbox

Externe ECU / powerbox

Onze Externe ECU is een alternatief voor wagens waarbij chiptuning (nog) niet mogelijk is. Hierbij installeren wij een kastje dat lijkt op een powerbox om het werk van de interne ECU over te nemen. Een bijkomend voordeel is dat u deze externe ECU zelf kunt verwijderen.