U selecteerde:
Chiptuning
>>
Subaru

Subaru chiptuning

Uw Subaru laten chippen, is waarschijnlijk uw beste investering voor een betere rijervaring. De chiptuning zorgt ervoor dat uw Subaru meer vermogen krijgt en bij eenzelfde rijstijl bespaart u gegarandeerd brandstof. Terwijl een zwaarder motortype al snel 2 tot 3.000 euro extra kost, is de prijs voor een chiptuning van uw Subaru een pak interessanter.

Welke Subaru wilt u laten chiptunen?

voordelen van Subaru chiptuning

Verbeter de ervaring van uw Subaru

Nog betere rijbeleving van uw Subaru

Meer vermogen voor uw Subaru

Indrukwekkende vermogenstoename voor uw Subaru

Chiptuning is goedkoper dan een zwaardere motor

Goedkoper dan hoger standaard motortype

Chiptuning zorgt voor een snellere Subaru

Meer vermogen dan hoger standaard motortype

Brandstofbesparing bij uw Subaru door chiptuning

Interessante brandstof-besparing (tot 9%)

Een veiliger rijgedrag

Veiliger rijgedrag bij verstandig gebruik

Chiptuning op maat voor uw Subaru

Individuele chiptuning van uw Subaru

Chiptuning van uw Subaru

Door onze jarenlange ervaring in Subaru chiptuning is uw wagen in de meest bekwame handen. U kan kiezen om uw Subaru te laten chippen met een ECO, basis of extreme chiptuning. Deze verschillende software aanpassingen gaan van maximale brandstofbesparing tot maximale vermogenstoename. In alle gevallen is de chiptuning van uw Subaru een investering waarbij u veel voor weinig geld krijgt. Zeker als u de besparing van brandstof meetelt.
Mogelijkheden Subaru chiptuning bij Hamofa Performance
Uw Subaru laten chippen door dé professionele Subaru chiptuner van Hamofa Performance geeft uw auto gegarandeerd de chiptuning die u zoekt. We bieden 4 verschillende keuzes om uw auto te chippen.
Basis chiptuning van uw voertuig voor een beperkte vermogenswinst

Basis chiptuning

Wilt u graag meer vermogen zonder enig risico? Onze basistuning is de meest betrouwbare chiptuning. We verhogen het vermogen en koppel binnen veilige grenzen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra slijtage. Hierbij krijgt u garantie op de chiptuning.
Extreme chiptuning van uw voertuig voor maximaal vermogen

Extreme chiptuning

Door de groeiende vraag naar een zo hoog mogelijke vermogenstoename voeren wij de extreme chiptuning uit. Deze software aanpassing haalt het maximale uit de standaard onderdelen van uw wagen. Het gevolg van deze chiptuning is een ruime toename van pk en Nm.
ecologische chiptuning voor een lager verbruik

ECO chiptuning

Als brandstofbesparing uw prioriteit is, kiest u best voor een ECO chiptuning. Hierbij verhogen we zowel het vermogen als koppel met de focus op een maximale besparing. Hierdoor verlaagt deze chiptuning uw brandstofverbruik en uitstoot zo ver mogelijk.
Chiptuning van uw voertuig met een externe ECU of powerbox

Externe ECU / powerbox

Onze Externe ECU is een alternatief voor wagens waarbij chiptuning (nog) niet mogelijk is. Hierbij installeren wij een kastje dat lijkt op een powerbox om het werk van de interne ECU over te nemen. Een bijkomend voordeel is dat u deze externe ECU zelf kunt verwijderen.