Wat zeggen klanten over Hamofa Performance

Schrijf een ervaring

Skoda Superb

Carl De Coninck
Aangezien mijn Superb Combi 2.0 TDI DSG een 4x4 is, was de keuze voor een degelijke tuning bij CTH op de 4x4 testbank een "must"! De standaard 140pk waren al leuk en vooral het koppel van 320Nm was fijn rijden in combinatie met de automaat en 4x4, maar na tuning 170pk en 400Nm is gewoonweg heerlijk. De ruime, comfortabele familiewagen is ook een heerlijke sportwagen met fantastische wegligging geworden dank zijn CTH.
Ik rij al 6 jaar zuiniger en met nog meer plezier met de wagen. Momenteel 130.000 prolbleemloze kilometers op de teller.

Ik hoop dat de "dieselgate" problematiek ook even fijn geregeld kan worden! ;D

Bedankt Wally!

Skoda Octavia

Koen
Twee maanden geleden heb ik mijne octavia rs tdi laten tunen hier, van 184pk naar 220pk, ik heb er nog geen minuut spijt van. Wat een enorm verchil bij hernemingen. Ook het optrekken, de auto trekt veel harder en blijft dat nu ook doen in elke versnelling. Bij normaal rijgedrag en vooral op autostrades is hij ook nog wat zuiniger geworden! Echt een aanrader, mijn volgende auto gaat zeker weer bij wally gedaan worden!

Skoda Yeti

Tom
Goede ontvangst en uitleg van de mogelijkheden
Na de tuning van 122pk naar 159pk en aanzienlijke verbetering van de trekkracht van 200 nm naar 273 nm
Na de testrit direct het verschil gevoeld. Prachtig resultaat.
Mijn volgende wagen stopt eerst hier !

Skoda Fabia

Dennis van staveren
Na aanleiding van het chippen bij jullie in januari 2009 wil ik melden dat de tuning welke door jullie is verricht nog steeds enorm goed bevalt.Veel mensen hebben niet in de gaten dat dat kleine Skodaatje zo gemeen rap is blijft telkens weer leuk.

Bedankt, bij een volgende auto zal ik zeker overwegen om deze bij jullie te laten chippen.

Dennis van Staveren
1 / 1