Audi A3 chiptuning: gründlichkeit in de overtreffende trap

Ben je op zoek naar een uiterst betrouwbare partner om je Audi A3 te chiptunen? Dan is Hamofa Performance zonder twijfel je beste optie. Onze minutieuze aanpak en tomeloze passie maakten al talloze Audi A3 eigenaren blij. Toegegeven: starten met een hoogkwalitatieve wagen is sowieso een fijn begin. Toch zal de verhoging van rijplezier, prestaties en zuinigheid je ongetwijfeld aangenaam verrassen!

A3 chiptuning: de klant aan het woord

Natuurlijk moet je ons niet op ons woord geloven. De resultaten, en vooral: de getuigenissen van tevreden klanten, spreken voor zich: Bert is zo’n tevreden klant. De upgrade van zijn A3 maakte zijn wagen niet alleen leuker; ook de veiligheid kreeg een serieuze opkikker. Door vlotter te accelereren, kan je nu eenmaal nog beter reageren in het verkeer. “Inmiddels is het al bijna een jaar geleden dat ik mijn wagen heb laten tunen bij C.T.H, nu Hamofa Performance. Wat een verschil! De wagen reageert veel feller op het gaspedaal en is ook veel soepeler. Hij klimt beter in toeren en is merkbaar sneller. Voor mij echt een aanrader!”.

Of neem nu Geordy. Zijn A3 was zelfs aanvankelijk niet de eerste keus. Door de wagen te optimaliseren, kan hij zich geen betere meer wensen: “Ik heb lang getwijfeld om de software te tunen, maar ben blij dat ik het uiteindelijk toch beslist heb. De 4de versnelling was vroeger waardeloos, nu is hij perfect om te accelereren op de autosnelweg. Ik heb spijtig genoeg niet de keuze gehad 2 jaar geleden om zelf een auto kiezen op het werk, maar ben nu pas tevreden met mijn A3. Over een jaar mag ik een nieuwe kiezen. Ik zal zeker dan ook contact met jullie opnemen om te bekijken of de nieuwe wagen ook getuned kan worden”. Zeiden we het al? Ook duurzame klanttevredenheid zit gebeiteld in onze visie.

De cijfers

Nog zo’n overtuigend argument: de harde cijfers. We tonen je graag concreet waar en hoe jouw Audi A3 na chiptuning zijn voordeel haalt. Uiteraard puren we het maximum uit iedere A3. Als voorbeeld nemen we de recente (en alomtegenwoordige) Audi A3 2.0 Tfsi met 190pk (vanaf 2019):

• Vermogensboost: Van 190pk naar 240pk. Een winst van maar liefst 50 pk dus, dat is het volledige vermogen van menig stadsautootje.

• Koppel: 320nm wordt 380nm. De pure trekkracht verhoogt dus meer dan aanzienlijk.

• Brandstofbesparing: Dit hangt natuurlijk volledig af van je rijstijl. Eén ding is zeker: met eenzelfde rechtervoet, rij je gegarandeerd verder dan voordien!

En nog een cijfer: bij Hamofa Performance krijg je 5 jaar garantie op je chiptuning. We hebben namelijk alle vertrouwen in onze aanpak van jouw Audi A3 chiptuning.