BMW 3 chiptuning: een droomhuwelijk

BMW, de Beierse renstal uit München, is vanouds een leverancier van onversneden rij-auto’s. wie kiest voor een BMW, kiest voor rijplezier, maximale betrokkenheid van de piloot én oerdegelijke afwerking. Zo rollen ze nu éénmaal van de band. Alles kan natuurlijk nóg beter. Reken op Hamofa Performance om echt het maximum uit je BMW te halen. Een schoolvoorbeeld van zo’n kwaliteitsboost is uiteraard onze BMW 3 chiptuning; of hoe we een middenmoter omtoveren tot een absolute koploper.

BMW 3 Chiptuning: iedere generatie, elke motor

DE BMW 3 serie gaat al een tijdje mee. Het is één van de meest populaire wagens van de voorbije decennia. Dat betekent natuurlijk ook dat er ook een hoop kennis te rapen valt over deze solide en prettige allrounder. Bij Hamofa Performance weten we exact hoe we iedere BMW 3 kunnen optimaliseren om er werkelijk alles uit te halen, zonder ook maar een millimeter in te leveren op betrouwbaarheid en duurzaamheid, integendeel. Dit doen we voor iedere generatie:

• De E36E46 (1998 – 2005)

• De E90/E91 (2005 – 2010)

• De E90/E91 (2010 – 2011)

• De F3x (2011 – 2015)

• De F3x LCI (2015 – 2019)

• De G2x (2019 - )

Telkens zorgen we voor een wezenlijke verbetering van de prestaties (het koppel én de pk’s); de soepelheid en de zuinigheid van je BMW. Resultaat: een herboren BMW 3 serie

Hoewel onze expertise rond BMW 3 chiptuning enorm is; het is nooit routinewerk. Iedere wagen krijgt de diepgaande analyse en uitwerking die hij verdient. Daarvoor rekenen we op onze uiterst precieze meetapparatuur, ons vakmanschap en de ervaring met werkelijk elk type 3 serie.

Wanneer jouw wagen hier buitenrijdt, voelt hij als herboren. Kwiek, prettig en brandstofefficiënt. Ook de oudere generaties halen zo cijfers die niet misstaan bij een nagelnieuwe, sportieve auto. Anderzijds zal je nieuwe BMW 3 zijn volledige potentieel helemaal waarmaken. In het geval van BMW is dit potentieel nu eenmaal erg groot, ook binnen de veilige marges.