CTH chiptuning wordt Hamofa Performance

CTH chiptuning: het is een naam die in Limburg en ver daarbuiten staat als een huis. Terecht, iedereen die zijn gezinswagen, camper of professionele racebolide écht wilde upgraden, klopte blindelings aan bij dit huis van vertrouwen. De tonnen ervaring, de smetteloze service en de klantvriendelijke aanpak… Het zit allemaal in het DNA van deze doorgewinterde chiptuner. Recent onderging het bedrijf zelf ook een nieuwe injectie. CTH chiptuning werd overgenomen door de Hamofa groep. Het blijft in de familie, dus met dat DNA zit het sowieso wel goed!

Never change a winning - CTH chiptuning - team

Geen betere garantie voor toewijding en kwaliteit dan de typische troeven van een familiebedrijf zoals CTH. Zeker voor kennisoverdracht bij overname, is die speciale band een onmiskenbaar voordeel. Toen het voor de zaakvoerder van CTH chiptuning tijd werd om de scepter door te geven, was de keuze voor zijn neven van de Hamofa groep dan ook een no brainer. Hamofa is een wereldspeler op vlak van industriële motoren, logistics en metaalbewerking. Dé ideale setting dus, om een chiptuning bedrijf helemaal naar de toekomst te katapulteren. Het métier blijft intact, terwijl alle voordelen van de globale actieradius; het netwerk, de internationale knowhow, de schaal… het bedrijf versterken. Alle voordelen van een gemoedelijk familiebedrijf dus, ondersteund door de oerkracht van een succesvolle multinational.

Wat verandert er voor de CTH chiptuning klant? Eigenlijk niets!

‘Hamofa’ vs. ‘CTH’, what’s in a name…? Welnu: De eigenheid van het vertrouwde bedrijf blijft in elk aspect behouden. Dit betekent dat klanten van CTH chiptuning eenzelfde drang naar kwaliteit en klanttevredenheid mogen verwachten. Maar dat is niet alles: de modernisering van de machines en de digitalisering van onze diensten hebben uiteraard wel een impact. Zo zal je wagen nóg preciezer worden afgesteld en zal alles nóg vlotter verlopen. Niet dat er klachten waren, maar stilstaan is achteruitgaan, dat geldt bij uitstek in de chiptuning-wereld. Door een proactieve blik op alles wat er wereldwijd in deze branche gebeurt, zijn de mensen van Hamofa ideaal geplaatst om telkens de meest doeltreffende kwaliteitsinjectie te implementeren. Dat merkt nu ook de trouwe én de nieuwe klant!