Hamofa Performance Racing Team voegt de passie bij het woord

Je laat natuurlijk niet gelijk wie sleutelen aan de motor en software, het hart dus, van je geliefde vierwieler. Daarvoor reken je op mensen die de passie voor brandend rubber, asfalt en snelheid delen. Hamofa Performance is meer dan een chiptuner: het is een collectief van raceliefhebbers die de daad bij het woord voegen. Ons Hamofa Performance Racing Team opereert steevast op het scherp van de snee. Echte racecondities, echte competitie, echte knowhow: dát is waar wij onze strepen verdienen!

Kennis rechtstreeks vanuit de pitlane

Als rasechte motorsport-freaks zijn we bij Hamofa niet te beroerd om onze kennis en vaardigheid ook echt te bewijzen. Met het Hamofa Performance Racing Team tonen we het hele jaar door onze knowhow en gedrevenheid om telkens het maximum uit onze, en dus ook jouw, wagen te halen. Onze resultaten zeggen genoeg. Ook wanneer we over chiptuning praten, weten we dus exact waarover het gaat. Zie het als onze akte van vertrouwen: we draaien volop mee in the big leagues, dat vertaalt zich naadloos naar jouw wagen.

Hamofa performance en de klant: samen in pole position

Al in 2014 reed zaakvoerder Rob Verhoeven in de prijzen met zijn BMW M3 V8 GTR. Hij won de Belgian Racing Car Championship Endurance Trophy en haalde een mooie twaalfde plek in de Belgian Racing Car Championship Cup. Ondertussen legt het Hamofa Performance Racing Team de toppers het vuur aan de schenen met de nieuwe BMW I8 GTR. Ieder jaar (of beter: iedere dag) worden we beter en efficiënter. Dit vergt natuurlijk een tomeloze inzet én up to date kennis van iedere mogelijke optimalisatie van de wagen. Ons raceteam is in die zin een permanente testcase, de leerwinst komt integraal ten goede van onze klanten. Ondertussen verwelkomden we ook een McLaren 570S in ons wagenpark. Een uiterst geavanceerde bolide, waarmee we sowieso hoge ogen gooien op de Belgische circuits. Om maar te zeggen: we zijn van alle markten thuis. De toekomst oogt in elk geval meer dan opwindend.