Nieuwe Golf chiptuning: van volks-wagen naar elite-bolide

Bij Hamofa Performance hebben we een zwak voor de oer-Duitse autobouwer: Volkswagen. Met name de Golf is simpelweg een chiptuning-klassieker. Het is dan ook dé auto van de sportieve piloot die tegelijk een optimaal praktische wagen verkiest. Een golf is rechtdoorzee, kwiek en gedienstig. Die drie eigenschappen worden extra bekrachtigd met onze nieuwe Golf chiptuning pakketten.

jouw nieuwe Golf Chiptunen? Our pleasure!

Door onze jarenlange ervaring in Volkswagen chiptuning is jouw golf bij Hamofa in de meest bekwame handen. Of je nu kiest voor een ECO, basis of extreme chiptuning: Elke aanpassing betekent een merkbare verbetering voor je wagen. Jij bepaalt vrij het accent. Graag een maximale brandstofbesparing? Of ga je voor absolute topprestaties? Onze deskundige software aanpassingen zullen je nooit teleurstellen. Deze investering is per definitie lonend!

Nieuwe Golf chiptuning: een integrale aanpak

Werkelijk ieder type Golf is gebaat bij onze chiptuning en telkens halen we het onderste uit de kan. Dat heeft veel te maken met het diepgaande chiptuningsproces dat we hier hanteren. Dit zijn de stappen: • Een uitgebreide diagnose van de motor op onze testbank • Originele software van de wagen uitlezen • Optimaliseren van software op maat • Hierbij het vermogen en koppel maximaal verhogen • Terug inlezen van aangepaste software • Uitvoeren van een uitgebreide vermogenstest met diagnose • Een proefrit maken om u een optimale rijervaring te garanderen

De winst in concrete cijfers

De Golf gaat als klassieker al een tijdje mee. Je ieder type en de chiptuning uit de doeken doen, zou ons ongetwijfeld te ver leiden. We nemen er even de cijfers bij van het basistype én het vlaggenschip van de nieuwe Golf chiptuning.

Golf 7 Mk2 1.0 Tsi Vermogen: van 86 naar 116pk Koppel: van 175 naar 220nm Golf 7 Mk2 2.0 Tsi R Vermogen: van 310 naar 352pk Koppel: van 380 naar 455nm Het mag duidelijk zijn: Bij Hamofa Performance wordt iedere Golf een waar plezier om mee te rijden, ongeacht de intrinsieke kenmerken.