Laat uw auto professioneel chiptunen bij Hamofa Performance

Al meer dan 25 jaar wenden raceprofessionals én autoliefhebbers zich vol vertrouwen tot Hamofa Performance voor het chippen en dus (fine)tunen van hun gemotoriseerde oogappel. Onze door de wol geverfde tuning-specialisten herschrijven elk softwarepakket steeds met de grootste zorg, zodat jij werkelijk alles uit je wagen of camper haalt; betrouwbaar en verantwoord, uiteraard.
Een subtiele en ecologische upgrade voor jouw baanwagen? Een spectaculaire power boost voor je racebolide? Of een combinatie van de twee? Door jouw wagen uitvoerig te testen op onze 4x4 vermogenstestbank, garanderen wij steeds een uiterst kwaliteitsvol en nauwkeurig resultaat. Onze diagnose apparatuur en gereedschap behoren tot de wereldtop van de hoogtechnologische tuning apparatuur.

De geschiedenis van Hamofa Performance

02Eerste versnelling

Met de knowhow nam ook de schaal exponentieel toe. Dit mondde uit in een nieuwe focus op industriële dieselmotoren. In de vroege jaren negentig verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Hamont, waar al gauw een stevige expansie van de werkruimtes en magazijnen met meer dan 1000 m² plaatsvond.

04Hamofa Performance

In de familie Verhoeven stroomt motorolie door de aderen. In 2020 namen de broers Verhoeven, zonen van de oprichter, ook het oerdegelijke en bloeiende chiptuning bedrijf van hun nonkel over. Vaste waarde C.T.H. Chiptuning werd zo: Hamofa Performance. De rijke schat aan knowhow die het internationale familiebedrijf iedere dag verzamelt, wordt nu ook ten dienste gesteld van iedereen die zijn wagen van een doortastende upgrade wilt voorzien.

01De start

Hamofa zag het licht in de jaren tachtig. Vanuit een diepgaande expertise en passie, werd het bedrijf een absolute referentie in Limburg en ver daarbuiten voor het reviseren van kleinere dieselmotoren.

03Tweede versnelling

De passie waarmee het allemaal begon, aangedreven door steeds verder uitdijende kennis, leidde onvermijdelijk tot enkele spectaculaire uitbreidingen. Hamofa werd een internationale speler met diverse vertakkingen: De afdeling revisie en levering van industriële dieselmotoren kreeg het gezelschap van een internationale metal machining afdeling en een globale logistics tak. De actieradius van Hamofa omvatte al snel de hele wereld, met sites in o.a. de VS en Rusland. Ook de schaalgrootte in België blijft maar groeien.

05Finishline onbekend, visie glashelder

De toekomst van Hamofa Performance volgt die van de meest geavanceerde trends in de automobielsector. Chiptuning = Het potentieel halen uit iedere individuele wagen. De uitvoerige softwarekennis van deze onvervalste autofreaks levert hierbij staalharde garanties. Duurzaamheid en rijplezier gaan hand in hand. Mensen een leukere en zuinigere rijervaring aanbieden, mét de herkenbare service waar Hamofa wereldwijd voor staat: ziedaar de missie van het gepassioneerde Hamofa Performance team!

Hamofa Performance is uw partner voor Kwaliteitsvolle chiptuning

Hamofa Performance is dé partner in België en Nederland voor professionele chiptuning. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze jarenlang opgebouwde expertise, onze massa’s tevreden klanten en de diepgaande knowhow van de softwarepakketten. Door deze combinatie zijn we de perfecte spitsbroeder om jouw wagen efficiënter, krachtiger én zuiniger te maken. Of het nu gaat over personenauto’s, campers, vrachtwagens of zelfs lichte bedrijfswagens; het verschil is altijd spectaculair!

Onderdeel van de Hamofa groep

De geschiedenis van de Hamofa Groep leest als een succesverhaal. Vanaf de opstart begin jaren tachtig, kende het bedrijf een ronduit spectaculaire groei: van kleine motoren, over grote industriële motoren tot zelfs metal machining en logistics. Ondertussen zijn er vestigingen in België, de VS én Rusland. Met deze schaalgrootte doen onze klanten hun voordeel. Achter onze gedetailleerde en persoonlijke service, gaan namelijk de kracht, het netwerk en de expertise van een uiterst succesvolle multinational schuil. Dat merk je aan de professionaliteit, de pioniersmentaliteit en de deskundigheid waarmee we telkens weer het maximum uit jouw wagen halen. Tegelijk blijft een persoonlijke, individuele benadering het speerpunt van onze visie. Hamofa Performance haalt simpelweg het beste uit de chiptuning wereld en past het toe op jouw wagen.

Betrouwbaar meer vermogen en toch brandstof besparen?

Hamofa Performance chipt wagens met een individuele software upgrade en test dit op onze eigen vermogenstestbank voor een optimaal resultaat. Ontdek de vermogenswinst en prijzen voor chiptuning van uw wagen.
Voor en na het chiptunen zetten we het voertuig op onze testbank

Professioneel en transparant dankzij onzeofficiële dynostar testbank

Een uitgebreid rapport via vermogenstest

Alleen de allerbeste testomgeving garandeert optimale resultaten. Voor een accurate diagnose rekenen wij op het neusje van de zalm: onze Dynostar Testbank. Deze testbank wordt niet voor niets gebruikt door de meest gerenommeerde raceteams overal ter wereld.

Ga voor top kwaliteit, al onze machines zijn TUV gecertificeerd

Bij Hamofa Performance maken we enkel gebruik van het beste materiaal. Zo is bijvoorbeeld ook onze 4x4 testbank TUV gecertificeerd. Ook doen we er alles aan om steeds te investeren in de nieuwste machines en technieken.
Heeft u vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten: +32 11 44 74 37

Wat zeggen klanten overHamofa Performance

Mercedes GLA

Zeer professionele aanpak. Basis tuning laten doen en geweldig enthousiast over de uitkomst. Van 163 pk naar 194 en vooral een enorme toename in koppel.
Lees meer

BMW 2 Serie Tourer

Dit model komt niet zo vaak voor om te tunen. Spijtig. Ben zelf al de 60 gepasseerd maar rijplezier staat toch nog voorop. Ben al eerder bij Hamofa Performance geweest met een X1. Nu voor een externe tuning.
Lees meer

Audi TT

Voor de tweede maal een zeer tevreden klant! Jaren met een Audi A3 1.9Tdi gereden waaruit heel wat meer koppel werd gehaald, en dit zonder enig probleem voor jarenlang rijplezier! Nu de TT ook laten afstellen en ben weerom een zeer tevreden klant.
Lees meer

Volkswagen Golf

De Golf 7 2.0 Tdi 150 Pk rijdt origineel al redelijk vlot. Na 40.000 km de wagen laten herprogrammeren met als resultaat:181 Pk en vooral 389 Nm ! Bijna een GTD, maar dan veel goedkoper.
Lees meer