Onze vier verschillende chiptuning keuzes

Omdat iedere bestuurder andere wensen heeft, vind je bij ons maar liefst vier verschillende mogelijkheden om je auto, lichte vracht of camper te chippen. Hiervan maken er drie gebruik van chiptuning van de ECU en wordt er één gerealiseerd door een externe ECU (geavanceerde powerbox). Benieuwd hoeveel vermogenstoename en brandstofbesparing dit voor jouw voertuig betekent? Selecteer hierboven je merk en je komt er snel achter!
Extra services bij het chiptunen zoals pop & bangs en het verwijderen van de speed limiter
Bij iedere chiptuning zijn volgende opties mogelijk: EGR delete, Pops & Bangs en het afzeten van de Speed limiter. Deze opties kosten €50,00/optie bij uw chiptuning. Indien u enkel voor deze opties zou willen gaan vragen wij €150,00/optie.
Basis chiptuning van uw voertuig voor een beperkte vermogenswinst

Basis chiptuning

Op zoek naar maximum vermogen met een minimum aan risico? Kies dan voor onze ultra betrouwbare basistuning. We verhogen het vermogen en koppel, maar alles blijft binnen veilige grenzen. Zo blijft extra slijtage achterwege. Uiteraard krijg je ook garantie op deze chiptuning.
Extreme chiptuning van uw voertuig voor maximaal vermogen

Extreme chiptuning

De vraag naar een zo hoog mogelijke vermogenstoename blijft stijgen. Onze extreme chiptuning beantwoordt de meest veeleisende verzuchting op de meest professionele manier. Deze software aanpassing haalt het maximum uit de standaard onderdelen van jouw wagen. Gevolg: een spectaculaire toename van pk én Nm.
ecologische chiptuning voor een lager verbruik

ECO chiptuning

Is het je vooral om brandstofbesparing en ecologie te doen? Dan kies je best voor onze ECO chiptuning. Hiermee verhogen we het vermogen en koppel van je wagen met als enige doel: een maximaal efficiënt brandstofverbruik. Je verbruik én je uitstoot nemen gegarandeerd een stevige duik!
Chiptuning van uw voertuig met een externe ECU of powerbox

Externe ECU / powerbox

Onze Externe ECU is hét alternatief voor wagens waarbij chiptuning (nog) niet mogelijk is. Wij installeren probleemloos een kastje dat lijkt op een powerbox om het werk van de interne ECU over te nemen. Een bijkomend voordeel is dat je deze externe ECU ook zelf kunt verwijderen.