De Hamofa Performance basis chiptuning

Wat is basis chiptuning

Basis chiptuning betreft een software upgrade die voornamelijk geschikt is voor autobezitters die graag voelbaar meer vermogen wensen, zonder zorgen over extra slijtage. Bij Hamofa Performance voert onze specialist de basis chiptuning altijd uit in combinatie met een vermogenstest op de testbank. Met deze aanpak chippen wij uw auto op maat voor de beste rijprestaties.Uw auto laten chippen met een basis chiptuning door Hamofa Performance levert de ideale combinatie tussen extra vermogen en koppel met een lager verbruik. Onze basis chiptuning is op bijna iedere auto uitvoerbaar door de betrouwbare vermogenswinst met oog op de levensduur van uw wagen.

hoe ziet het proces van een basis chiptuning eruit?

Door uw auto te laten chippen met basis tuning krijgt u een optimale service bij Hamofa Performance:
1.
Het uitvoeren van een uitgebreide motordiagnose op onze Dynostar vermogenstestbank.
2.
Het uitlezen van de originele software van uw wagen.
3.
Het optimaliseren van de software op maat.
4.
Het terug inlezen van de aangepaste software van Hamofa Performance.
5.
Het uitvoeren van een uitgebreide vermogenstest, inclusief diagnose.
6.
Het maken van een proefrit om uw wagen te testen op de openbare weg.
Wij streven naar een optimale rijervaring door de wagen zowel op de testbank als de openbare weg veilig te testen. Voldoet de software aanpassing hierbij niet naar onze kwaliteitstandaard of afgesproken resultaat, dan wordt de software opnieuw geherprogrammeerd.

5 jaar garantie op basis chiptuning

Bij Hamofa Performance krijgt u altijd vijf jaar garantie op uitgevoerde software aanpassingen en nieuw geplaatste software. Daarnaast krijgt u ook vijf jaar service bij een software-update door de dealer, waarbij enkel de plaatsingskosten in rekening worden gebracht (150 euro).
Raadpleegt u Hamofa Performance voor basis chiptuning? Dan profiteert u ook altijd van een aanvullende fabrieksgarantie tot de wagen 2 jaar oud wordt en/of drie maanden garantie op de motor tot de auto vier jaar oud wordt (of tot 120.000 kilometer).