De Hamofa Performance ECO chiptuning

Wat is eco chiptuning

ECO chiptuning is een vorm van software tuning die voornamelijk populair is onder autobezitters met een milieuvriendelijk rijgedrag. Het gaat hierbij om autobezitters die hun brandstofverbruik graag omlaag brengen, zodat ze zuiniger rijden en tegelijkertijd minder schade toebrengen aan het milieu.ECO tuning kan uitgevoerd worden zonder de wagen eerst op de testbank te testen en is voornamelijk geschikt voor auto’s van een jongere leeftijd en met een lagere kilometerstand.

hoe ziet het proces van een ECO chiptuning eruit?

Hamofa Performance voert bij ECO chiptunen altijd dezelfde werkwijze uit:
1.
Het uitvoeren van een korte motor diagnose.
2.
Het uitlezen van de originele software van uw wagen.
3.
Het optimaliseren van de software op maat, zodat het verbruik zo laag mogelijk kan worden.
4.
Het terug inlezen van de aangepaste software van Hamofa Performance.
5.
Het maken van een proefrit op de openbare weg, samen met de klant.
Wij streven naar een optimale rijervaring door de wagen zowel op de testbank als de openbare weg veilig te testen. Voldoet de software aanpassing hierbij niet naar onze kwaliteitstandaard of afgesproken resultaat, dan wordt de software opnieuw geherprogrammeerd.

5 jaar garantie op ECO chiptuning

Bij Hamofa Performance krijgt u altijd vijf jaar garantie op uitgevoerde software aanpassingen en nieuw geplaatste software. Daarnaast krijgt u ook vijf jaar service bij een software-update door de dealer, waarbij enkel de plaatsingskosten in rekening worden gebracht (150 euro).
Raadpleegt u Hamofa Performance voor basis chiptuning? Dan profiteert u ook altijd van een aanvullende fabrieksgarantie tot de wagen 2 jaar oud wordt en/of drie maanden garantie op de motor tot de auto vier jaar oud wordt (of tot 120.000 kilometer).