De Hamofa Performance Powerbox chiptuning

Wat is een Hamofa powerbox?

De geavanceerde powerbox van Hamofa Performance is een externe ECU (Engine Control Unit). Dit is een gevarieerde module met vele instelmogelijkheden waardoor deze niet te vergelijken is met de normale powerbox. De meeste powerboxen leveren namelijk niet de beloofde resultaten door simplistische werking. Onze powerbox daarentegen werkt op brandstof, turbodruk en een motortoerental. Hierdoor kunnen wij voor iedere wagen optimaal afstellen voor de beste vermogenstoename.
Het grootste voordeel van de Hamofa Performance powerbox is dat u deze zelf kunt verwijderen! Bijvoorbeeld voor een bezoek aan uw autodealer. Op deze manier kan uw garantie niet vervallen en komt u niet in de problemen met uw dealer door deze toevoeging aan uw auto. Twijfelt u toch over uw garantie? Dan bieden wij u de mogelijkheid om voor 250 euro/jaar extra motor garantie te nemen. Vraag hierover meer informatie indien interesse.

hoe ziet het proces van een powerbox chiptuning eruit?

Net zoals bij de software chiptuning krijgt uw wagen bij het chiptunen met een powerbox een behandeling in verschillende stappen:
1.
Uw auto krijgt een uitgebreide motor diagnose op de testbank.
2.
Er wordt een externe module (powerbox) geplaatst.
3.
De software in powerbox wordt geoptimaliseerd. Eventueel wordt er een vermogenstest met diagnose uitgevoerd.
4.
Er wordt een proefrit gemaakt voor een optimale rijervaring.
Door de wagen veilig te testen, garanderen wij de juiste kwaliteit. Voldoet de software aanpassing hierbij niet naar onze kwaliteitstandaard of afgesproken resultaat? Dan wordt de software opnieuw geherprogrammeerd. Bij Hamofa Performance krijgt u op uw powerbox altijd 3 jaar garantie. Ook krijgt u drie jaar garantie op de goede werking van de powerbox zoals vastgelegd in de Algemene Voorwaarden van Hamofa Performance.

hamofa powerbox: een krachtige externe ECU

De powerbox van Hamofa Performance is, in tegenstelling tot andere merken, erg geavanceerd. Dankzij de ruime afstellingmogelijkheden heeft u naast de opgegeven vermogenstoename nog 2 andere keuzes. Net zoals bij onze software chiptuning kan u kiezen voor een extreme (powerbox) tuning, voor maximale vermogenstoename. Of een ECO (powerbox) tuning, voor beperkte vermogens- en koppelwinst en maximaal brandstofbesparing. Contacteer ons voor meer informatie als u liever 1 van deze 2 powerbox afstellingen wenst.