De Hamofa Performance Extreme chiptuning

Wat is extreme chiptuning

Extreme chiptuning door Hamofa Performance is een software upgrade die ontwikkeld is voor de autobezitter die het uiterste uit zijn of haar wagen wil halen. Door gebruik te maken van diverse soorten vermogenswinsten wordt de chiptuning gemaakt op de limit van wat alle onderdelen van de auto aan kunnen. Hierdoor krijgt uw wagen de hoogst mogelijke toename van paardenkracht (pk) en koppel (Nm).Extreme chiptuning (stage 2 chiptuning) wordt niet aangeraden bij wagens met een hogere kilometerstand. Hamofa Performance hanteert een richtlijn van maximaal 120.000 kilometer op de tellerstand. Wagens onder deze kilometerstand hebben minder slijtage waardoor een extreme software chiptuning bij die voertuigen veiliger en betrouwbaarder is.

hoe ziet het proces van een extreme chiptuning eruit?

Door uw auto te laten chippen met extreme tuning krijgt u een optimale service bij Hamofa Performance:
1.
Het uitvoeren van een uitgebreide motordiagnose op onze Dynostar vermogenstestbank.
2.
Het uitlezen van de originele software van uw wagen.
3.
Het optimaliseren van de software op maat, zodat uw wagen naar het maximale haalbaar extra vermogen gaat.
4.
Het terug inlezen van de aangepaste software van Hamofa Performance.
5.
Het uitvoeren van een uitgebreide vermogenstest, inclusief diagnose.
6.
Een proefrit maken om u een optimale rijervaring te garanderen.
Is het resultaat van de extreme chiptuning niet naar wens of voldoet het resultaat niet aan de afspraken die wij maakten? Dan passen wij de software opnieuw aan. Dit kan tijdens het ontwikkelingsproces van de extreme chiptuning gebeuren, maar ook na het maken van onze testrit.

5 jaar garantie op extreme chiptuning

Bij Hamofa Performance krijgt u altijd vijf jaar garantie op uitgevoerde software aanpassingen en nieuw geplaatste software. Daarnaast krijgt u ook vijf jaar service bij een software-update door de dealer, waarbij enkel de plaatsingskosten in rekening worden gebracht (150 euro).
Raadpleegt u Hamofa Performance voor basis chiptuning? Dan profiteert u ook altijd van een aanvullende fabrieksgarantie tot de wagen 2 jaar oud wordt en/of drie maanden garantie op de motor tot de auto vier jaar oud wordt (of tot 120.000 kilometer).