info over chiptuning, powerboxen en de mogelijkheden bij hamofa performance

Meest gestelde vragen over chiptuning - FAQ

Algemene vragen over chiptuning

Vragen over bijkomende kosten chiptuning

Vragen over bijkomende kosten door chiptuning

Vragen over tuning door middel van een powerbox

Vragen over een powerbox

Chiptuning door Hamofa Performance

vragen over chiptuning bij Hamofa Performance

Vragen over debijkomende kosten door chiptuning

> Wat zijn de gevolgen voor de fabrieksgarantie?

Bij de meeste merken blijft de fabrieksgarantie gewoon bestaan, simpelweg omdat een goed uitgevoerde chiptuning geen schadelijke gevolgen heeft voor de wagen. Er zijn zelfs al automerken die zelf chiptuning verkopen of autodealers die met Hamofa Performance samenwerken. Bent u toch niet zeker? Dan kan u een garantieverzekering bij Hamofa nemen om zeker te zijn.

> Zijn er gevolgen voor de verzekering door chiptuning?

Ja, omdat verzekeringen berekend worden aan de hand van het kW van het voertuig,moet u in principe uw verzekering aan laten passen na het uitvoeren van chiptuning. Door een chiptuning te laten plaatsen, verhoogt namelijk het aantal kW van uw wagen. Het is weliswaar uw eigen verantwoordelijkheid of u dit al dan niet aan uw verzekeringsmaatschappij meldt.
Hebt u vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten, wij staan voor u klaar! +32 11 44 74 37 of info@hamofa-performance.be

Welke verschillende manieren van chiptuning zijn er?

De prijzen van chiptuning verschillen per merk en type. Kies uw voertuig om het te weten: bekijk overzicht. Zoekt u een goedkope chiptuner? Dan is het niet nodig om verder te kijken, want Hamofa Performance is een van de goedkoopste tuners van de Benelux.

Is chiptuning schadelijk voor de motor?

Chiptuning die wordt uitgevoerd door een specialist van Hamofa Performance is niet schadelijk voor uw motor. Wij hechten dan ook veel belang aan de betrouwbaarheid van onze chiptuning, hiervoor gebruiken wij het diagnose materiaal en een gekoppelde 4x4 vermogenstestbank voor en na het chippen.